Kërkimi
DELANO LOUNGE RESTAURANT Data e publikimit online:  10/01/2017


 
DELANO LOUNGE RESTAURANT Kerkon te punesoje - Hostes (F) - Kamariere (F) - Pastiçiere (F) Me eksperience pune mbi 3 vjet Aplikantet te paraqiten me CV te detajuar dhe me referencat e eksperiencave perkatese E-mail: info@delano.al Adresa: Rr. "George W. Bush", perballe Parlamentit, kulla 1, kati II


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0676079345 / 042278000

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".