Kërkimi
Restorant Bisto (lokal i njohur ne qender te Tiranes) Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Restorant Bisto (lokal i njohur ne qender te Tiranes) Kerkon te punesoje - Krye/Kuzhinier Me pervoje pune te pakten 10 vjeçare Te jete njohes i mire i Kulinares Mesdhetare, Peshkut dhe Mishit Te interesuarit te aplikojne me CV


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696051800 orari kontaktit: 10/00 – 12/00 dhe 17/0

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kuzhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".