Kërkimi
Restorant – Piceri FRESKU Data e publikimit online:  09/01/2017


 
Restorant – Piceri FRESKU Kerkon te punesoje Kuzhinier/e Me eksperience pune Pastruese Pjatalarese Banakiere Adresa: Tek Fresku, Restorant Fresku


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692087031 / 0692051880

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kuzhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".