Kërkimi
RESTORANT PESHKU "KALAMARO FRITTO" Data e publikimit online:  10/01/2017


 
RESTORANT PESHKU "KALAMARO FRITTO" Kerkon - Pastruese Adresa: Rr. "Don Bosko", perballe shkolles "Don Bosko"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0674475385

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kuzhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".