Kërkimi
BAR CANCUN Data e publikimit online:  06/01/2017


 
BAR CANCUN Kerkon Pastruese Adresa: Tek stacioni i trenit, perballe pallateve te reja, prane Arkives se Shtetit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0694245938

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Pastrues


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".