Kërkimi
ALO TAKSI KERKON TE PUNESOJE SHOFERË ME PATENTE TE KLASIT D ME EKSPERIENCE PUNE OFROHET PAGE E KENAQSHME Data e publikimit online:  10/01/2017


 
ALO TAKSI KERKON TE PUNESOJE SHOFERË ME PATENTE TE KLASIT D ME EKSPERIENCE PUNE OFROHET PAGE E KENAQSHME Adresa: Rr. “Zef Jubani”, mbrapa Postes nr 8, prane shkolles “Deshmoret e Lirise”


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695167358 / 0666666663

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Shofer


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".