Kërkimi
KERKOHET Data e publikimit online:  09/01/2017


 
KERKOHET Edukatore Te kete mbaruar bachelor, parashkollor Te jete e paisur me dokumentat perkatese


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693528707

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Edukatore


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".