Kërkimi
Shiten paisjet salle lojrash Data e publikimit online:  04/01/2017


 
Shiten paisjet salle lojrash, 2 bilardo, Utaliane, Gerlando, 2 pinpong, 2 ps3 me çip dhe lojra te instaluara me 8 leva, kompjutesa pc Fujitsu Siemens, DC 5600+4-80+Monitor 19’’ Nec. 330.000 leke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673062545

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Makineri per profesionistë-Paisje salle interneti dhe PS3


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".