Kërkimi
CHAT LINE Data e publikimit online:  04/01/2017


 
CHAT LINE KERKOHEN VAJZA TE DINE ANGLISHT NE NIVEL MESATAR PER WEBCAM GIRL CHAT . PAGESA MBI 350 MIJE LEK NE MUAJ .


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696837964

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-OFERTA PUNE NGA RRETHET


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".