Kërkimi
BLUE FILTERS DURRES Data e publikimit online:  06/01/2017


 
BLUE FILTERS DURRES Kerkon te punesoje: -Agjent/ Menaxher shites tek ose cift -Te jete i komunikueshem -Mosha preferohet mbi 25 vjec -Te kete eksperienca te meparshme pune te ngjashme -Te kete leje drejtimi, klasi B -Te kete MAKINE TE VOGEL - Te jete i afte qe te punoje ne grup Adresa: Durres, autostrada Durres-Tirane, km 0, sa kalon uren e Dajlanit, pa shkuar te karburant Kastrati. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e email-it


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  bluefilters.dr@gmail.com
Celular:  0694401442

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-OFERTA PUNE NGA RRETHET


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".