Kërkimi
MOBILERI "NICOLAQUINTO" Data e publikimit online:  07/01/2017


 
MOBILERI "NICOLAQUINTO" Kerkon te punesoje: - SHITESE Puna me turne Mosha mbi 22 vjec Te interesuarit mund te paraqiten nga e Hena ne te Premte orari : 10.00 -19.00 me nje CV ne showroom Adresa: Tek ura e Dajlanit, perballe me karburant Gega Oil


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692083175

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-OFERTA PUNE NGA RRETHET


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".