Kërkimi
KERKOHET NJE KUJDESTARE PER TE MOSHUAR Data e publikimit online:  09/01/2017


 
KERKOHET NJE KUJDESTARE PER TE MOSHUAR, e moshuara kryen sherbimet e veta vet, ka nevoje per shoqerim, mosha 35-55 vjeç, jeton ne Paris me djalin dhe familjen e tij


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0675926755 orari I telefonatave nga ora 17.00-19.0

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-Kërkoj kujdestare


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".