Kërkimi
KARRIGE Data e publikimit online:  01/01/0001


 kliko për të zmadhuar
KARRIGE KARRIGE KLASIKE ME TAPICERI E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini”. 223 93 03 / 0682057078, 4500 Lekë

çmimi: 4.500 Lekë

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  22 39 303
Celular:  0682057078

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Mobilje


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".