Kërkimi
LODER Data e publikimit online:  01/01/0001


 kliko për të zmadhuar
LODER LODER PELLUSH PER FEMIJE ELEFANT. E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini”. 223 93 03 / 0682057078, 1500 Lekë

çmimi: 1.500 Lekë

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  22 39 303
Celular:  0682057078

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për fëmijët


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".