Kërkimi
PISTE VRAPIMI Data e publikimit online:  09/01/2017


 
PISTE VRAPIMI, pothuajse e re, me matje tensioni, matje pulsi, harxhim kalorish, blere 1300 E dhe shitet 100.000 leke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682031197

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Sporte dhe koha e lirë-Artikuj sporti dhe argëtimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".