Kërkimi
SHITEN 70 RRENJE ULLINJ (jo toke) 19 VJEÇAR NE PRODHIM TE GRUPUAR Data e publikimit online:  28/12/2016


 kliko për të zmadhuar
SHITEN 70 RRENJE ULLINJ (jo toke) 19 VJEÇAR NE PRODHIM, TE GRUPUAR, Çmimi 15.000 leke per rrenje. Adresa: Tirane, Kashar.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692640379

Njoftim i vendosur më:  24/12/2016
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Lule dhe pemë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".