Kërkimi
BENZ MECEDEZ 200 Data e publikimit online:  04/01/2017


 
BENZ MECEDEZ 200, viti 89-90, nafte 200, blu e erret, me dokumenta te rregullta deri ne 30.12.2017. 1400 E.

i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692293005

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Benz


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".