Kërkimi
BENZ E 270 2 FENERSH Data e publikimit online:  09/01/2017


 kliko për të zmadhuar
BENZ E 270 2 FENERSH, 1995, naftë, manuale, 310000 Km, ngjyre gri, 2.2, dokumenta te rregullta, 4500 Euro

çmimi: 4.500

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684840180

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Benz


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".