Kërkimi
SHITET LINJA TEKNOLOGJIKE Data e publikimit online:  03/04/2017


 kliko për të zmadhuar
SHITET LINJA TEKNOLOGJIKE E VESHJES SE PLLAKES SE ZDRUKTHIT ME RIMESO, MELAMINE, ETJ - Linje teknologjike e melaminimit prodhim gjerman, viti 1986, marka “Siempelkamp”. Kapacitet prodhimi deri 400m²/ore -Linje teknologjike e zmerilimit, prodhim Italian, viti 1996, marka “ S. Cremona”. Kapacitet prodhimi deri 6000 m²/ore. -Linje teknologjike I rimesimit ( presimit), prodhim Italian, viti 1987, marka ‘Leopida”. Kapacitet prodhimi deri 100m²/ore. -Makineria e qepjes se rimesos ( 2 cope), prodhim gjerman, viti 1995, marka “Kuper”, tipi FW/Q3600 dhe FW/Q3604. Kapacitet prodhimi deri 200m²/ore -Stranxha, prodhim Italian, viti 1995, marka ‘Ompec’, tipi TR0/2L50/530. Kapacitet prodhimi deri 400m²/m² Te interesuarit te kontaktojne ne :.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0689027808

Njoftim i vendosur më:  12/06/2015
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Linja prodhim-perpunimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".