Kërkimi
SHITET LINJE E MONTUAR DHE NE PUNE PER PRODHIM TE: DYER DRITARE VETRATA DURALUMINI: Data e publikimit online:  12/01/2017


 
SHITET LINJE E MONTUAR DHE NE PUNE PER PRODHIM TE: DYER, DRITARE, VETRATA DURALUMINI: 1. Sharre Peris me diameter 350m/m. 2. Karrela Lidhese me sharre nga 2 anet, 4m linear secili (njeri me mekanizem matje cope). 3. Intestatriçe per lidhjen e detaleve. 4. Intestatriçe per brava dhe punime te tjera speciale per fermavetro te rrumbullakosura. 5. Trapan freze me 2 punto njeheresh. 6. Linje komplet ajri me kompresorin. 7. Preze dore per hapjen e vrimave. 8. Punsonatriçe 4 cope me ajer per hapje vrimash skuadrete. 9. Sharre banaku e dore, gjenerator me benzine 3.5kv. 10. Kamionçine Benz, e kompletuar me te gjitha veglat dhe aksesoret perkates. Shiten te githa, 1100000 Lek

çmimi: 1.100.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692080165 / 0692080164

Njoftim i vendosur më:  30/12/2016
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Linja prodhim-perpunimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".