Kërkimi
Makineri Prodhimi Boje Data e publikimit online:  09/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Makineri Prodhimi Boje Kapaciteti prodhuse per 8 ore, 8 kazana / 2800 litra Bashke me makinerin shiten dhe receta prodhimi boje per Hydromat, plastike dhe Akrilike , 5000 Euro I diskutueshem. Leonard.

çmimi: 5.000 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0683670569

Njoftim i vendosur më:  08/01/2017
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Linja prodhim-perpunimi


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".