Kërkimi
SHITEN PER MBYLLJE BIZNESI: Data e publikimit online:  06/01/2017


 
SHITEN PER MBYLLJE BIZNESI: 2 pasqyra, 2 poltrona, krevat depilimi, kolltuk 2-sh, tavoline e vogel, lavatest i ri, kreher, etj. Shiten me çmim oferte.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693704930

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje per sallone bukurie / qendra estetike


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".