Kërkimi
SHITEN PAISJE PASTICERIE Data e publikimit online:  04/01/2017


 kliko për të zmadhuar
SHITEN PAISJE PASTICERIE te gjitha paisjet qe nevojiten per zhvillimin e aktivitetit, ne gjendje shume te mire.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0699677563

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".