Kërkimi
TEK LULISHTAJA Data e publikimit online:  22/12/2016


 
TEK LULISHTAJA, prane Stacionit Trenit Durres, shitet 1+1, 71m², me hipoteke. 450 E/m².


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0664050800

Njoftim i vendosur më:  22/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shitet garsoniere dhe 1+1-DURRES


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".