Kërkimi
-RR. “KOMUNA PARISIT” PALLATET ABC KONSTRUKSION SHITET 2+1 KATI IV BAIM PJESERISHT I KOMPLETUAR AREDIM SUPER MODERN 110M² ME KUZHINE GATIMI ME VEHTE ME HIPOTEKE PALLAT I RI ME ASHENSOR ME GARAZHD ME HIPOTEKE 20M² OSE PA GARAZHD. ME GARAZHD 118.000 E DHE PAGARAZHD 113.000 E. Data e publikimit online:  13/12/2016


 kliko për të zmadhuar
-RR. “KOMUNA PARISIT”, PALLATET ABC KONSTRUKSION, SHITET 2+1, KATI IV BAIM, PJESERISHT I KOMPLETUAR, AREDIM SUPER MODERN, 110M², ME KUZHINE GATIMI ME VEHTE, ME HIPOTEKE, PALLAT I RI, ME ASHENSOR, ME GARAZHD ME HIPOTEKE, 20M² OSE PA GARAZHD. ME GARAZHD 118.000 E DHE PAGARAZHD 113.000 E. .


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695396242

Njoftim i vendosur më:  13/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shitet 2+1-TIRANE


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".