Kërkimi
SHITET/JEPET ME QERA BIZNESI EIFFEL CAFFE. Data e publikimit online:  13/01/2017


 
SHITET/JEPET ME QERA BIZNESI EIFFEL CAFFE. OSE KERKOHET PARTNER BIZNESI. Aktivitet i ngritur prej 2 vjetesh, klientele e rregullt, xhiro e kenaqshme Adresa: Rr. "Myslym Shyri".


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0686060607

Njoftim i vendosur më:  23/12/2016
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".