Kërkimi
SHITET BIZNESI IGUANA BAR CLUB BIZNES I NGRITUR PREJ 13 VJETESH Data e publikimit online:  04/01/2017


 
SHITET BIZNESI IGUANA BAR CLUB, BIZNES I NGRITUR PREJ 13 VJETESH, klientele e rregullt, xhiro e kenaqshme, arredim bashkohor, sip. e brendshme 200m² + verande 80m², kati II. ADRESA: RR. “ELBASANIT”, PRANE DEGES SE THESARIT TIRANE (ISH DREJTORIA E TATIMEVE), PERBALLE 7 XHUXHAVE, 20000 Euro i diskutueshem

çmimi: 20.000 Euro - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697390730

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".