Kërkimi
OKAZION!!! SHITET AKTIVITETI DYQAN PESHKU+RESTORANT Data e publikimit online:  04/01/2017


 
OKAZION!!! SHITET AKTIVITETI DYQAN PESHKU+RESTORANT i kompletuar, ne gjendje pune, klientele e ngritur. Adresa: Pallatet 1 Maji, perballe me osh ekspoziten Shqiperia Sot, 25000 Euro

çmimi: 25.000 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673116895

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".