Kërkimi
SHITET AKTIVITETI BYREKTORE!!! Data e publikimit online:  04/01/2017


 
SHITET AKTIVITETI BYREKTORE!!! e kompletuar, me xhiro ditore 30000-35000 Leke, funksionon prej 7 vitesh. Adresa: Rr. "Mslym Shyri", prane shkolles "Pjeter Budi", 7000 Euro

çmimi: 7.000 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682327472

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".