Kërkimi
Shitet biznesi I linje prodhimi I pllakave te trotuarit Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Shitet biznesi I linje prodhimi I pllakave te trotuarit, gjysem automatike, me 13 forma te ndryshme, kapaciteti I prodhimit 100m² ne 8 ore, sebashku me perziersen e betonit (mishelator) me gjithe transportier, si dhe shume paisje te tjera qe plotesojne linjen e prodhimit. Kamion benz, me vinxh vetshkarkues, kapaciteti 8 ton, pirun me kapacitet 2-3 ton, furgon Citroen. Çmimi I te gjithave. 56.000 Euro.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682024056 / 0682047888

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".