Kërkimi
Shitet Biznesi / Aktiviteti i Saponando – Detergjente me Kg perfaqesues per Shqiperine i markes SaponandoPiu ne Itali Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Shitet Biznesi / Aktiviteti i Saponando – Detergjente me Kg, perfaqesues per Shqiperine i markes SaponandoPiu ne Itali, marke e specializuar ne prodhimin dhe shitjen e detergjenteve per perdorim familjar dhe profesional. Aktiviteti perfshin 2 (dy) makinerite shperndarese. Modeli i pare i makinerise perdoret per pergatitjen e 6 detergjenteve, kurse makineria e dyte per shperndarjen e 20 aromave per personalizimin e detergjenteve te rrobave e te dyshemese, per zbutesit dhe parfumit te ambientit. Ne kosto perfshihet dhenia e perfaqesise zyrtare me firmen Italiane dhe nje sasi e konsiderueshme produktesh. Biznes eshte me shume leverdi dhe prespektive ne tregun shqiptar. Shitja po behet per arsye familjare, 15000 Euro i diskutueshem

çmimi: 15.000 Euro - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696473876 / 0697424044

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".