Kërkimi
Shitet biznesi byrektore Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Shitet biznesi byrektore, I kompletuar totalisht me te gjithe paisjet, makine grirese mishi trefazore, s3, fritez, sobe, bolitor Shitet per arsye familjare Adresa: Brenda Unazes, ne kryqezim, ngjitur me shkollen.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682078000

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".