Kërkimi
SHITET AKTIVITETI BAR KAFE Data e publikimit online:  09/01/2017


 kliko për të zmadhuar
SHITET AKTIVITETI BAR KAFE, i kompletuar me te gjitha pajisjet, pjesa e jashtme prej 25m² e mbuluar, me mobilje druri dhe kushte bashkohore, klientele e ngritur. Adresa: Blv. "Bajram Curri", ish stacioni i fundit i Tiranes se Re, buze rruges kryesore, 4500 Euro

çmimi: 4.500

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684759220

Njoftim i vendosur më:  07/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".