Kërkimi
OKAZION!!! SHITET AKTIVITETI PLAYSTATION 3 Data e publikimit online:  09/01/2017


 kliko për të zmadhuar
OKAZION!!! SHITET AKTIVITETI PLAYSTATION 3 prej 3 vite e gjysem ne treg, klientele e sigurt, xhiro e kenaqshme. me te gjitha pajisjet, 8 televizora 42 polsh, 8 playstation 3, 25 leva. Me sisitem ajrimi, 2 kondicioner, banak te shfrytezueshem per bar kafe. Adresa: Rr. "Artan Lenja", prane inxhinierise se ndertimit, 500000 Lek

çmimi: 500.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696642945

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".