Kërkimi
Shite biznes i nje Klinike Dentare Data e publikimit online:  11/01/2017


 
Shite biznes i nje Klinike Dentare, aktualisht ne gjendje pune, me aktivitet te ngritur prej me shume se 20 vitesh. Adresa: Prane shkolles se Baletit, 12000 Euro

çmimi: 12.000 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695176007

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".