Kërkimi
SHITEN APARTAMENTE! Tek Tregu Elektrik shiten tre ap. - 3+1 sip.brendshme 130m²+verand 70m² me hipoteke. 128.000 Euro - 2+1 sip brendshme 90.4m²+verand 20m² me hipoteke. 88.000 Euro - 1+1 sip.totale 59.8m² me hipoteke. 58.000 Euro Data e publikimit online:  13/12/2016


 
SHITEN APARTAMENTE! Tek Tregu Elektrik, shiten tre ap. - 3+1, sip.brendshme 130m²+verand 70m², me hipoteke. 128.000 Euro - 2+1, sip brendshme 90.4m²+verand 20m², me hipoteke. 88.000 Euro - 1+1, sip.totale 59.8m², me hipoteke. 58.000 Euro .


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696185225

Njoftim i vendosur më:  13/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shitet 3+1 e më shumë-TIRANE


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".