Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 53 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
   
BISS CLUB kerkon: -Banakiere (F) me eksperience pune, Per turn te pare -Ndihmes banakiere (F) Per turn te...

  21/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE Kerkon te punesoje: - Kamariere (F) Adresa: Prane rruges “Myslym Shyri”

  21/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
CHLOE BAR KERKON TE PUNESOJE KAMARIERE (F) ME EKSPERIENCE PUNE MOSHA DERI 25 VJEÇ PAGA E KENAQSHME Adres...

  21/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHEN Shitese Puna me turne Pastruese Puna turni I Te interesuarit te paraqiten me CV Adresa: Ish Bllo...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR "SWAN" Kerkon te punesoje Banakier Kamarier Pastruese Adresa: Tek Kopeshti Zoologjik

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE Kerkon te punesoje: Banakiere (F) Mosha mbi 35 vjeç Kamarier Mosha deri 30 vjeç Me eksperience ...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Punesojme Banakiere dhe Kamariere (femra) Orari punes: 06/00 – 14/00 dhe 14/00 – 22/00 Banakiere dhe Kamarie...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR RESTORANT VILA 77 Kerkon te punesoje -Kamarier Te kete punuar ne restorant peshku Mosha 20-40 vjec Adresa: Rr. “Ka...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR “DEUTSCHLAND" Kerkon - KAMARIERE (F) te njohi banakun - KAMARIERE (F) Adresa: Mbi stacionin e trenit, prane Dis...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PICERI SULLTAN Kerkon te punesoje: Picier Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek Dispanceria, prane stacionit te trenit

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ALAR FOOD SERVICE -Kerkon -Kuzhinier 2 Banakiere (F) Adresa: Te Tregu Ushqimor dhe ne Laprake

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ZGARA KORÇARE "AROMA E SHIJES" Kerkon te punesoje Kamarier/e Mosha deri ne 35 vjeç Sallatiere Mosha deri ne 35 vjeç Sallatiere...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
NERI CAFFEE Kerkon Banakier/e Adresa: Rr. “5 Maji”, brenda qendres Concord

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
DYQAN I RI "CHOCOLATE BAR" Kerkon te punesoje: -Kmariere (F) -Krepier/e -Banakiere -Motorrist me motorrin e vet Mosha 18-3...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
CLUB SHQIPONJA NE TIRANE, DURRES Kerkon te punesoje -Menaxhere -Balerina te paraqitshme profesioniste dhe jo profesioniste Paga 7...

  19/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 53 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4