Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 22 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
   
HOTEL "VIVI LA VITA" Kerkon te punesoje 2 Pastruese Puna turni I Orari i punes 7.00-15.00 Puna turni II Orari i pune...

  29/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL Kerkon te punesoje: Staf te kualifikuar si: Menaxher/e Recepsionist/e Kuzhinier/e Per dasma dhe...

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
RESTORANT Kerkon te punesoje: - KUZHINIER TURNI Me pervoje tek peshku dhe mishi (Kuzhine alternative mesdhet...

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PICA FLORI Kerkon te punesoje: - Picier Orari i punes 15.00-23.00 - Shperndares picash Me ose pa motorrin ...

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
RESTORANT VARKA Kerkon Kuzhinier Me eksperience per prodhime deti, peshku

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR COLOMBO Kerkon Ndihmese Kuzhiniere (F) Kamarier Pastrues Adresa: Tek stacioni i trenit, perballe pallate...

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR RESTORANT Kerkon te punesoje: Zgarist Nd/Kuzhiniere (F) Kamarier/e Me eksperience pune Adresa: Unaze e Re

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PICA "SPRINT" Kerkon - Picier. Me eksperience pune Adresa: Tek Astiri

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR RESTORANT PICERI HOTEL "DRERI" Kerkon te punesoje: Pastruese / Pjatalarese Recepsionist/e, te dije Anglisht Me eksperience pune ...

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
LEA KATERING ZGJERON STAFIN KERKON TE PUNESOJE: PICIER ND/KUZHINIERE (F) KAMARIER/E RECEPSINISTE TE ZOTEROJE GJUHEN ANGELZE MOTORRIST PAGA E K...

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR RESTORANT LULISHTE "1 MAJI" Kerkon te punesoje: -Banakier/e Me eksperience pune -Kamarier/e restoranrti, te dije gjuhe te hua...

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
VILA GJUTA Kerkon te punesoje: -Kamarier (M) -Banakier/e Adresa: Rr. "Elbasanit", perballe Liceut

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Piceri Kerkon te punesoje Picajol Me eksperience pune Adresa: Tek zona e Freskut

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MASTER PIZZA Kerkon te punesoje Punonjes fast foodi Me eksperience pune Qe te di gjiro, pita arabe, etj, te ke...

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MENZE TEK QYTETI STUDENTI Kerkon te punesoje Ndihmese Kuzhiniere (F) Mosha mbi 35 vjeç Paga 22.000 leke Orari punes 13/00 ...

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 22 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2