Kërkimi
 
Të pranishëm 5 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Artistica Due kerkon te punesoje Shofer personeli. Kritere: -Patenta e klasit D +CAP -Mosha 28- 45 -Venbanim...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet Kerkohet Shofer Te kete patente te Klasit C Te interesuarit te paraqiten me CV me fotot ne adrese...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Artistica Due kerkon te punesoje Shofer personeli. Kritere: -Patenta e klasit D +CAP -Mosha 28- 45 -Vendbanim...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
RADIO TAKSI "LUKS" Kerkon te punesoje Shofer taksie Puna truni 3 Te interesuarit te keni patente te klasit D dhe de...

  20/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA PIRRACI-U6,KONSTRUKSIONE METALIKE Kerkon te punesoje: 1. Topograf 2. Inxhinier strukturist 3. Supervizor 4. Ekonomiste Mosha mbi ...

  20/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 5 Njoftime Faqja 1 e 1