Kërkimi

 1. Kujt mund t'i drejtohemi nese web-I ka probleme?
 2. A jane te njejtat njoftime si ne gazete(shtyp I shkruar) dhe ne web?
 3. Kur del ne botim njoftimi nga momenti I vendosjes?
 4. Publikimet e njoftimeve jane falas?
 5. Sa eshte kohezgjatja e njoftimeve online?
 6. Si mund te ndryshoj njoftimin tim?
 7. Si mund te ribotoj serish njoftimin tim?
 8. Si mund te fshij njoftimin tim?
 9. Si mund te vendos nje njoftim me foto?
 10. Sa foto mund te vendos per nje njoftim?
 11. A mund ti ruaj njoftimet e mija te preferuara?
 1. Kujt mund ti drejtohemi nese web-I ka probleme?
  Per cdo mosfunksionim ose veshtiresi ne perdorimin e websit-it dërgoni nje email në adresën gazeta@celesi.com te shoqeruar me emrin dhe mbiemrin tuaj ose kerkoni ndihme tek operatori jone online I cili mund t'ju pergjigjet pyetjeve tuaja ose mund t'ju jape nje ndihme te menjehershme nepermjet chat-it ose skype.
  Fillimi i faqes
    
   
 2. A jane te njejtat njoftime si ne gazete(shtyp I shkruar) dhe ne web?
  Ai qe vendos njoftimin nga Web-I  zgjedh nese do ta publikoje vetem ne web apo dhe ne gazete nderkohe te gjitha njoftimet qe jane ne botimin e radhes ne gazete jane dhe online.
  Online mund te kete nje numer me te madh njoftimesh sesa ne gazete.
  Fillimi i faqes
   
   
 3. Kur del ne botim njoftimi nga momenti I vendosjes?
  Njoftimi publikohet brenda 3 diteve. Koha e pritjes varion nga prurjet e radhes. Kane prioritet botimet e njoftimeve qe kane nje sherbim shtese ose qe jane me pagese.
  Fillimi i faqes
   
   
 4. Publikimet e njoftimeve jane falas?
  Dy njoftime me karakter rindividual jane falas. Njoftimi I trete eshte me pagese. Njoftimet me karakter biznesi jane me pagese. Kompanite per vendosjen e çdo njoftimi duhet te paguajne sikurse edhe per hapesirat publicitare. Eshte e rendesishme qe perdoruesi ne momentin qe rregjistron njoftimin te shkruaje emrin e kompanise apo ate personal. Keshillojme drejtuesit e kompanive mos bejne 2 rregjistrime : nje si kompani ku te vendosin njoftimet e shoqerise dhe tjetri si individ per njoftime personale.
  Fillimi i faqes
   
   
 5. Sa eshte kohezgjatja e njoftimeve online?
  Botimi si ne gazete edhe ne web zgjat 2 jave. Nderkohe njoftimi qe eshte publikuar  online dhe ne gazete  ka kaluar ne rubriken "Njoftimet e mia".  
  Fillimi i faqes
   
   
 6. Si mund te ndryshoj njoftimin tim?
  Pasi keni vendosur emrin e  perdoruesit dhe fjalekalimit do hyni ne rubriken "Njoftimet e mija" (Adresa qe gjen poshte ne anen e majte te faqes kryesore). Ne kete faqje mund te shikoni njoftimet tuaja, modifikoni apo perseritni secilen prej tyre. Nese njoftimi eshte:
  "Ne pritje te ndermjetesimit", mund te beni çdo lloj modifikimi pa vonese ne publikim.
  "Ne pritje per kryerje pagese" mund te besh modifikim ose ta fshish njoftimin.
  "Kur eshte i miratuar" mbas modifikimit njoftimi nuk do jete me online, por duhet riaktivizuar per ta botuar. Do jete ne botim mbas 3 diteve qe eshte vendosur nga ana juaj. Nese do te konfirmoni njoftimin tuaj pa bere ndryshime, ai do te publikohet menjehere pa vonesa.
  “I fshirë në ndermjetesim”. Njoftimi eshte fshire nga redaksia jone sepse eshte kundra rregullave tona te botimit ( per informacione te metejshme kliko tek “rregullat e botimit”.  Gjithsesi lexoni me kujdes arsyet e refuzimit, korrigjoni ose modifikoni njoftimin tuaj dhe vendoseni serish.
  Fillimi i faqes
   
   
 7. Si mund te ribotoj serish njoftimin tim?
  Pasi te keni vendosur emrin e perdoruesit dhe fjalekalimin, do shkoni tek rubrika "Njoftimet e mia" (Adresa qe gjen poshte ne anen e majte homepage). Ne kete faqje shikon njoftimet tuaja, I modifikoni, fshini ose perserisni secilen prej tyre). 
  Fillimi i faqes
   
   
 8. Si mund te fshij njoftimin timSi mund te fshij njoftimin tim?
  Pasi te keni vendosur emrin e perdoruesit dhe fjalekalimin ( Adresa qe gjen poshte ne ane e majte te faqes kryesore). Ne kete faqje mund te shikoni njoftimet tuaja, ti ndryshoni, ti fshini apo ti perseritni ato.
  Fillimi i faqes
   
   
 9. Si mund te vendos nje njoftim me foto?
  Me vendosjen e tekstit te njoftimit te sugjerohet te vendosesh ndonje imazh. Kliko tek “Browse” dhe zgjidh ne kompjuterin tend foton qe do te vendosni. Mbas kesaj nese do te vendosni nje foto tjeter, kliko tek "Vendos nje imazh" dhe perserit te njejten procedure. Njoftimi me foto i publikuar online eshte falas ndersa per tu publikuar ne gazete eshte me pagese. Per te njohur te gjitha sherbimet tona dhe per te pare njoftimin me foto kliko ket
  Fillimi i faqes
   
   
 10. Sa foto mund te vendos per nje njoftim?
  Per cdo njoftim mund te vendosen deri ne 5 foto. Ne rastin kur deshironi te publikoni ne gazete njoftimi shoqerohet me nje foto.
  Fillimi i faqes
   
   
 11. A mund ti ruaj njoftimet e mija te preferuara?
  Kur hapim nje njoftim  gjejme link "Shto" ne krah te cdo njoftimi. Duke klikuar te "Shto" shkrimi do ruhet automatikisht tek njoftimet e preferuara. Do te hapet dhe nje dritare qe te ofron mundesine per te pare sektorin e njoftimeve te tua te preferuara. Nqs nuk te intereson mbyll dritaren dhe vazhdo me njoftimin.
  Fillimi i faqes