Kërkimi

Publikimi I njoftimeve te kompanive eshte me pagese dhe kushton 7 euro/botimi. Kohezgjatja e njoftimit si online dhe  ne gazete zgjat 2 jave, maksimumi 4 botime per secilen zgjedhje.
 
Per ta bere me te dukshem njoftimin tuaj perdor disa nga sherbimet tona te poshteshenuara:
 
 
Pagese shtese per sherbimi web-i

 • Njoftimi eshte I dukshem ne faqen kryesore: Njoftimi do te shfaqet ne dritaren ne pjesen e poshtme te faqes kryesore. Kushton 15 euro/2jave
  Shiko paraprakisht 
   
 • Njoftim I dukshem ne rubrike: Njoftimi do te shfaqet ne pjesen e siperme te njoftimeve qe jane ne rubriken perkatese. Kushton 10 euro/2 jave
  Anteprima
   
 • Sherbime speciale: Njoftimi do te shfaqet ne krah te nje ikone qe keni perzgjedhur ju nga ato qe ju kemi sugjeruar. Njoftimi do jete me I dukshem dhe ne fillim. Kushton 7 euro/2 jave
  Anteprima
   
 • Njoftim I dukshem (theksuar) : Njoftimi do te shfaqet tek lista e njoftimeve me sfond te ngjyrosur (ngjyra e zgjedhur nga ju). Do te jete me I dukshem dhe ne fillim sesa njoftimet e tjera. Kushton 7 euro/2 jave
  Anteprima
   
 • Njoftim me foto: Bashkangjitur tekstit te njoftimit vendosni foto. Njoftimi do kete prioritet ndaj njoftimeve qe jane te thjeshta. Kushton 7 euro/2 jave.
  Anteprima 
     

Sherbime speciale me pagese per botim ne gazete

 • Bold: Njoftimi do te botohet me shkronja kapitale, te zeza. Kushton per 2 jave online dhe 2 jave ne gazete (maksimumi 4 botime) 10 euro.
   

Rubrika e njoftimeve te punesimit

 • Ky lloj njoftimi eshte me pagese. Per tu botuar ne gazete 2 jave dhe qendruar online 2 jave (maksimumi 4 botime sipas zgjedhjes tuaj) kushton 21 euro