Njoftime Premium

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakiere

Per bar-kafe. Te meret dhe me pastrimet e nevojshme. Me eksperience pune. Mosha deri ne 32 vjec, Tiranë, Adresa: Kodra e diellit, tek rezidenca Kodra e diellit

Botuar më 16/02/2018

CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE Kërkon të punësojë Staf

BALERINA(vajza). Profesioniste ose jo prefesioniste, paga 700-900-1500euro, Tiranë, Adresa: sheshi Willson Tirane e re, perballe me posten nr 8

Botuar më 14/02/2018

CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE Kërkon të punësojë Menaxhere

(femer).me eksperience pune, paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: sheshi Willson Tirane e re, perballe me posten nr 8

Botuar më 14/02/2018

CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Me eksperience pune, paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: sheshi Willson Tirane e re, perballe me posten nr 8

Botuar më 14/02/2018