Njoftime Premium

Fasoneri REI Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Paga shume e mire + sigurime 100% te paguar nga firma. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku magazinave, godina jeshile afer karburantit, kati V.

Botuar më 16/02/2018

Kerkohet Rrobaqepese

Me eksperience pune. Me orar te plote ose te pjesshem, Adresa: Rruga e Barrikadave

Botuar më 16/02/2018

“Lavander” Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: Tek Blloku, Rruga Nikolla Tupe

Botuar më 09/02/2018
e kenaqshme dhe siguracione