Njoftime Premium

KLINIKE DENTARE "2 DIAMANTET" Kërkon të punësojë Dentiste

(F). Me eksperience pune. Te jene te liçensuara, Adresa: Sauk

Botuar më 18/02/2018

NEW MEDICAL PLUS KERKON TE PUNESOJE 2 Punonjese

Vajza marketing per promocione te prdukteve mjekesore ne spitale dhe klinika mjekesore, Adresa: Rr. "Don Bosko", mbrapa Hotel Ferrarit, pllati ngjyre blu

Botuar më 14/02/2018

Farmaci (Klinike) Veterineve: Kerkon te punesoje: Mjeke Veterinere

Te kete mbaruar fakultetin per Veterinari, Adresa: Kombinat, rr. “Ali Kelmendi”, 50m mbi Veneto Bank.

Botuar më 09/02/2018