Njoftime Premium

VIVENSO SHPK Kërkon të punësojë Agjent/e terreni

Fitime te pakufizuara, bonuse shtese me standarde Europiane Mundesi e shkelqyer biznesi dhe zhvillim i shpejte ne karriere Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere: Te zoterojne veture personale Mosha 20-40 vjeç Jane te avantazhuar aplikantet çift. BONUS MIRESEARDHJE 100 EURO !!!, Adresa: Tirane, Durres, Elbasan

Botuar më 17/02/2018