Njoftime Premium

Kompania Alba-Road sh.a Kërkon të punësojë Mekanik

Te profilit industri (operator &mirembajtje makineri-pajisje)·Arsimi I mesem teknik·Mosha deri ne 50 vjec,·Pervoje pune minimum 5 vjetOfrohen kushte te mira pune dhe pagese e kenaqshme., Tiranë

Botuar më 17/02/2018

AlbChrome është pjesë e Balfin Group e specializuar ne Industrine Minerare, kërkon të punësojë disaInxhinier me konkonkretisht Kërkon të punësojë Inxhinier

Miniere. Detyrat dhe Përgjegjësitë 1.Zbaton me përpiktmëri maksimale rregulloren e sigurimit teknik dhe procedurat e punës. Promovonvazhdueshem zbatimin e kësaj rregullore dhe ndjekjen e procedurave të punës nga brigadierët dhepunëtorët e tjerë të Minierës;2. Ndërmerr kërkime gjeologjike të vëndeve të shfrytëzimit në Minierë, në përputhje me formatin epara-caktuar dhe standartet e Shoqërisë;3. Promovon rëndësinë e sigurisë në punë në të gjithë stafin e Minierës;4. Asiston në ne përgatitjen e fronteve të punës, duke koordinuar me departamentet e ndryshme;Për te aplikuar për këto pozicione, ju lutem dorëzoni dokumentet e poshtëpërmëndura:? CV të Detajuar;? Letër Interesi, Adresa: Per me shume Informacion mund te shikoni Imazhin bashkengjitur

Botuar më 16/02/2018

CLASSIC GROUP me i madh Automotiv ne vend, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit dhe rikonstruktimeve qe po ben Kërkon të punësojë Specialist

Shitje per goma dhe vegla pune. Eksperience pune 3-5vjecare(prane distributoreve te markave te njohura), gjuhe e huaj(anglishtja), gjuhe e dyte perben avantazh. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e e-mailit o, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres km1

Botuar më 15/02/2018

CLASSIC GROUP me i madh Automotiv ne vend, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit dhe rikonstruktimeve qe po ben Kërkon të punësojë Specialist

Shitje per vajra lubrifikante. Eksperience pune 3-5vjecare(prane distributoreve te markave te njohura), gjuhe e huaj(anglishtja), gjuhe e dyte perben avantazh. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e e-mailit os, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres km1

Botuar më 15/02/2018

CLASSIC GROUP me i madh Automotiv ne vend, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit dhe rikonstruktimeve qe po ben Kërkon të punësojë Menaxher

Servisi, per riparime llamarine dhe lyerje. Eksperience pune 3-5vjecare(prane distributoreve te markave te njohura), gjuhe e huaj(anglishtja), gjuhe e dyte perben avantazh. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres km1

Botuar më 15/02/2018

CLASSIC GROUP me i madh Automotiv ne vend, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit dhe rikonstruktimeve qe po ben Kërkon të punësojë Menaxher

Servisi per riparime xheneriko-motorrike. Eksperience pune 3-5vjecare(prane distributoreve te markave te njohura), gjuhe e huaj(anglishtja), gjuhe e dyte perben avantazh. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres km1

Botuar më 15/02/2018

CLASSIC GROUP me i madh Automotiv ne vend, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit dhe rikonstruktimeve qe po ben Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Per makina te reja. Eksperience pune 3-5vjecare(prane distributoreve te markave te njohura), gjuhe e huaj(anglishtja), gjuhe e dyte perben avantazh. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e e-mailit ose te dorezo, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres km1

Botuar më 15/02/2018

CLASSIC GROUP me i madh Automotiv ne vend, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit dhe rikonstruktimeve qe po ben Kërkon të punësojë Specialist

Shitje per makina te reja. Eksperience pune 3-5vjecare(prane distributoreve te markave te njohura), gjuhe e huaj(anglishtja), gjuhe e dyte perben avantazh. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e e-mailit ose te, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres km1

Botuar më 15/02/2018

Autoservis Kërkon të punësojë Mekanik

-Xhenerik. Me eksperience pune ne autovetura te vitit mbi 2000. Mosha 25-35 vjeç Te interesuarit te jene me banim ne Tirane, Adresa: Rruga Allaman Dervishi

Botuar më 13/02/2018

VI-VA Servis Kërkon të punësojë Elektroaut

Mekanik, me eksperience pune. Paga e kenaqshme+siguracione, Adresa: Unaza e re, Astir

Botuar më 13/02/2018