MAKINERI PER THYERJEN E GURIT

Dhe mineraleve, per lume dhe mal. Mulli, shosha, transportiere etj. linje italiane e prodhimit te kolles dhe finos llac, Autostrada Lac- Fushe Kruje

Botuar më 17/02/2018

FURRE BUKE

Gjendja: shume e mire, Furra eshte elektrike!eshte e pajisur me dhome fermentimi bromatrice 80 kg shume e mire.shitet bashke me tavoline pune., Elbasan

Botuar më 09/02/2018