SHITEN VESHJE

Te perdorura Gjermane, dimerore. Shiten per efekt mbyllje biznesi. Shiten me 1700 leke kg i diskutueshem, Tirane, 21 Dhjetori , pas Autotanes

Botuar më 16/02/2018

BLEJ GJENERATOR

Dhe kompresor te llojeve te ndryshme. Makineri bujqesore dhe piruna. Te jene ne gjendje te mire ose me pjese manget., Tirane

Botuar më 14/02/2018