Njoftime Premium

JAM NJE MESUESE

Ne pension, ofroj mesim dhe kurse per te gjitha lendet nga klasa e l ne klasen e lX., -Ish Parku i Autobusave

Botuar më 20/10/2017

JAM MESUESE PER CIKLIN E ULET

Nga klasa e I deri te V, me pervoje pune, ne shtepine e nxenesit ose ne shtepine time, Prane Stacionit te trenit

Botuar më 20/10/2017

QENDRA E FORMIMIT PROFESIOAL "GLORI", TIRANE PERGATIT TEKNIK ELEKTRONIK PER AUTOMJETE, ME KURRIKULA MESIMORE ME TE AVANCUARA

Ne vend dhe ne rajon ne sistemet: -Sistemet elektrike, elektronik, motorrat me injeksion elektronik benzine dhe nafte(komorente), kambio automatike, kondicionimin e ajrit,ABS, ESP, Informacioni bazohet ne literaturen e vendeve te BE-se dhe SHBA. Vazhdojne regjistrimet!

Botuar më 13/10/2017

KERKOHET MESUESE PER GJUHEN ANGLEZE DHE FRANCEZE

Per te mesuar 3 femije ne shtepine e tyre, Adresa: Prane qendres Tregetare Teg, tek blloku i vilave. Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 05/10/2017
SHERBIME TE NDRYSHME