Njoftime Premium

KERKOJ PUNE

Jam nje zonje 55 vjece, kerkoj te punesohem ne shtepi per rolin e baby sitter dhe pune shtepie me orar te plot dhe te pjesshem. Kam rreth 10 vjet eksperiec., Tirane

Botuar më 16/02/2018
25.000 leke

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si babysitter, me eksperience si edukatore ne kopesht, disponibel ne cdo orar, tek ambasada Amerikane

Botuar më 13/02/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM SI BABYSITTER

Me eksperience pune. Jam 47 vjec, Zona Ali Demi

Botuar më 12/02/2018

KERKOHET BABY SITTER

Mosha 20- 25 vjec, per nje femije 2 vjec. Ofrohet strehim dhe ushqim. Paga e kenaqshme, Gjermani

Botuar më 12/02/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si baby sitter, kam eksperience pune, jam pa prokupime.

Botuar më 12/02/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

(Babysitter) si kujdestare per femije. Jam 45 vjece. Me eksperience pune si edukatore, 21 dhjetori

Botuar më 12/02/2018

KERKOHET BABY SITTER

Preferohet te kete profesionin edukatore ose infermjere, mosha deri ne 50 vjeç ose te kete bere kursin per baby sitter.

Botuar më 09/02/2018